Spilleautomaten Bust the Bank

Er du klar for å «Bust the Bank» med denne kule spilleautomaten fra Microgaming?

Et bankran ville definitivt gjort deg rik. I det virkelige liv er dette selvfølgelig en forbrytelse, men i dette Microgaming slot-spillet som du kan spille på Rizk free spins, kan du unne deg spenningen og mulighetene for store pengesummer, uten konsekvensene av å bryte loven.

«Bust the Bank» er en nyere spilleautomat utviklet av storutvikleren Microgaming. Spillet er kanskje nytt, men med sitt klassiske design, spennende tema og imponerende grafikk blir det fort en favoritt. Spillets tema er bankran, et kjent filmtema som nå har kommet seg inn i spillverdenen. Du har her muligheten om å «Bust the Bank» og få alle pengene. Spillet introduserer tyvene Larry og Bob, som selvfølgelig prøver å komme unna med de største summene med penger. Spilleren må her prøve å komme unna med så mye av bankens penger som mulig, før de voldsomme politihundene og vaktene klarer å stoppe det.

Forhåpentligvis vil du ende opp både metaforisk og bokstavelig rik. Sett på skimasken, arm våpenet ditt og forbered deg på å stikke av med fulle poser med penger.

Spilldetaljer

Spillet er en klassisk spilleautomat, med fem hjul og tre rader. spilleautomaten gir deg faktisk hele 243 ulike muligheter for å vinne, så her er det virkelig muligheter for gevinst! Bankran-temaet er godt gjennomført, og selve spillbrettet er designet for å ligne innsiden av et bankhvelv – det perfekte valget. Hvorfor? De stålgråe fargene gir mye mindre distraksjon mens du spiller enn andre fargerike design der ute, noe vi setter pris på. Symbolene på spilleautomaten er alle bank- og ran-relaterte, med tyvene Larry og Bob, penger, politi, gull og mer. Designet blir som en tegnefilm, med god grafikk og animerte symboler som kommer til live med spinns.

«Bust the Bank» kan nytes av spillere som ønsker både små og store innskudd, med muligheter for å satse fra bare 30 cent til maksimum 300 euro. Det er mange spennende vinnermuligheter, og spillerne blir garantert underholdt av denne fargerike og svært underholdende spilleautomaten, komplett med et morsomt lydspor.

Bonusmuligheter

Med 243 ulike vinnermuligheter er det selvfølgelig mange gode bonuser tilgjengelig. Når safe-bonuslogoen vises på hjul en eller fem vil spilleren bli tildelt mellom en og seks flommer med gullmynter. Scatter-bomben fungerer som scatter symbolet, og tre eller flere scatter-bomber vil belønne spilleren med åtte gratisspinn. Under gratisspinn rundene kan symbolet utløses igjen, og gi videre frirunder. Under disse rundene har også hjul nummer en og fem wild symbol.

Utseendet på slotmaskinen er veldig tegneserieaktig, en velkommen forandring fra den vanlige grafikken av pistoler, sigarer og gullbarrer. Kombiner dette med en hel rekke spesialfunksjoner og bonusrunder, og du har et fantastisk bankran-temaspill som du kan sitte og nyte i flere timer. Alt i alt er spillet veldig morsomt, og tilbyr muligheten for store premier.